Header Image

A Hetényi apartman Keszthely belvárosában található, közel a Balaton parthoz, valamint az oktatás helyszínéül szolgáló nagymúltú Keszthelyi Yacht Clubhoz. Elhelyezkedésénél fogva pár percnyi sétával elérhető a Fő tér, a Sétáló utca és a Festetics kastély. Vendéglátó helyekből sincsen hiány a környéken több hangulatos reggelizőhely és étterem közül lehet választani, anélkül, hogy autóba kellene ülni.

Az apartman a közelmúltban lett teljesen felújítva és vadonatúj bútorokkal berendezve a mai kor követelményeinek megfelelően. Négy helyiségből áll, arányosan elosztva megtalálható benne konyha, fürdőszoba nappali és hálószoba. Az apartmanhoz tartozik egy kis fedett, hangulatos kertkapcsolat is kényelmes kültéri ülőgarnitúrával.

Hetényi Apartman

A szálláshely méreteinél fogva alapvetően két fő részére nyújt elegendő életteret a kikapcsolódáshoz, de kérésre 3 illetve 4 fő részére is ágyazható egy franciaággyal és egy kétszemélyes kanapéval. Az apartmanhoz jár egy parkolókártya, mellyel a szemközti parkolóházban lehet elhelyezni a gépjárművet.

A szállás ára: 35.000 ft/éj
Tanulóink részére 30.000 ft/éj.
Az ár bruttóban értendő és az idegenforgalmi adót tartalmazza.

Amennyiben foglaltságról, vagy további részletekről szeretnél érdeklődni,
kérjük, hogy keress minket elérhetőségeinken!

https://hetenyihajosiskola.hu/wp-content/themes/yachtsailing