Header Image

Badacsonyi haladó vitorlás tanfolyam és tréning

Iskolánk ebben az évben a képesítést adó vitorlás tanfolyamok mellett egy izgalmas és egyben szórakoztató vitorlás túrát, tréninget is szervez a már hajós jogosítvánnyal rendelkezőknek, hogy az eddigi ismereteiket gyarapíthassák egy kellemes hétvége keretében! Vitorlás oktatás haladóknak!

A két napos manőver tréning, vitorlázás alatt megszerezhető  gyakorlati vízi tapasztalat magabiztosabbá tesz és a vitorlázás nagyobb élményt fog nyújtani, mint eddig.

A keszthelyi bázisunkról indulunk és oda is érkezünk majd vissza másnap. Túránkat különböző gyakorlatokkal tesszük változatossá és izgalmassá a badacsonyi kikötőig. A hajó fedélzetén maximum 6-an fogunk tartózkodni, hogy az oktató a lehető legtöbb odafigyeléssel tudja segíteni a vitorlázókat.

Ezen a hétvégén felfrissítjük a korábban megszerzett tapasztalatokat, valamint kiegészítésre kerülnek a korábbi alapvető hajós ismeretek egy-két új és hasznos elemmel, hogy önálló vitorlás tudásotok egy magasabb szintre emelkedhessen és minél magabiztosabban legyetek képesek kezelni a hajót.

A 2 nap során gyakorolni fogjuk a vízen a kikötői manőverek, a horgonyzás, a bójára állás folyamatait, valamint hasznos információkkal látunk el benneteket a kikötői sajátosságokról.

A manőver tréningek alkalmával önállóan fogjuk gyakorolni a változó szeles vitorlázást, az iránytartást, a kompasz használatát, valamint a hajó magabiztos irányítását az időjárási viszonyoktól függetlenül.

A haladó vitorlás tanfolyam alkalmával megismerkedünk a bőszeles vitorlázattal, illetve a reffeléssel, valamint az ehhez tartozó technikai és taktikai elmélettel, gyakorlattal.

A 2 nap alatt szimulálni fogunk a hajózás közben bekövetkezhető igazi vészhelyzeteket is kontrollált keretek között, például vízből mentést ember nagyságú bábuval.

A túra programja az aktuális időjárási és szélviszonyoknak megfelelően változhat!

A túra a badacsonyi kikötőbe érkezéssel nem ér véget, a parton – a szállás (Római Panzió) elfoglalása és egy kis szabadidő után – részletes videós elemzéssel vesszük végig az aznap történteket és tanultakat.

Vizsga helyett a napot egy borkóstolóval egybekötött vacsorával zárjuk majd a Málik Pincészetben.

A Római Panzióban 2 és 4 fős apartmanokat tudtok foglalni, a 4 fős ágyai is elkülönített helyiségben vannak, széthúzható franciaágyakkal. Mindegyik apartman rendelkezik konyhával és fürdőszobával. A panzió Badacsony szívében található, pár száz méterre a “rablósortól és a kikötőtől. Környezetében számtalan kitűnő vendéglátó hely található, ahol el lehet fogyasztani egy jó reggelit vagy egy pohár finom bort.

A 2 napos túra díja 180.000 Ft, mely tartalmazza az oktatást, a hajók használatát, a szállást, a vacsora és a borkóstoló díját, a kikötői költségeket.

Részvételedet a tréning díjának befizetésével tudod biztosítani, melyet kérünk, hogy utalj át a számlánkra a jelentkezésedet követően vagy pedig telefonon történő egyeztetés után személyesen is ki tudsz fizetni Keszthelyen és környékén. Lemondás esetén a befizetett összeget vagy egy későbbi túrán vagy pedig a többi szolgáltatásunkra lehet beváltani!

Részvételi szándékodat kérjük jelezd az alábbi elérhetőségeken:

E-mail: info@hetenyihajosiskola.hu

Tel.: +36 70 342 5529

Utalási adatok:

kedvezményezett: Hetényi Hajósiskola Kft.
számlaszám: 10101030-80945500-01005005
bank: MBH Bank

közleménybe: résztvevő neve, Badacsony túra

Balatoni vitorlázás tanfolyam haladó vitorlázóknak a szükséges gyakorlat megszerzéséhez!

https://hetenyihajosiskola.hu/wp-content/themes/yachtsailing